4 personer
2 hårdkokta ägggulor
1 rå ägggula
1 1/2 msk vinäger eller citronsaft
1 tsk Dijonsenap
2 dl vispad grädde
salt och peppar
1 rejäl knippa färsk dill
Så här gör du
Mosa ihop de två hårdkokta äggulorna med den råa. Tillsätt vinäger eller citronsaft och senap och rör ihop. Blanda i den vispade grädden och smaksätt med salt och peppar och rikligt med finhackad dill.
Den här såsen passar till alla stekta fiskrätter samt till kalla kokta men också till kalla kötträtter, som t ex skinka, rostbiff och kyckling m m.
Cookie | Varaktighet | Beskrivning |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Mejl: info@ostgotamat.se
Postadress:
Östgötamat ekonomisk förening
Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster
Org.nr: 769605-3698
Bg.nr: 5257-0389