Ost och senapsgratinerad falukorv med surkål

Fantastisk gratinerad falukorv med surkål.
400 g korv(av falutyp eller annan matig korv).
4 bifftomater
2 dl surkål
1 msk senap
1 dl riven ost
Sätt på ugnen på 200 grader C

Skär korven i centimetertjocka skivor. Stek dem lätt i stekpanna.
Skär tomaterna i centimetertjocka skivor och bred ut dem i ugnsfast form. Varva korvskivor och surkål ovanpå tomatskivorna. Bred på ett tunt lager senap. Strö över osten. Gratinera i cirka 10 min eller tills den fått fin färg.
Servera med pressad potatis och en sallad till.

Kontakta oss!

Mejl: info@ostgotamat.se

Postadress:
Östgötamat ekonomisk förening
Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster

Org.nr: 769605-3698
Bg.nr: 5257-0389