Tunnbrödsrullar med olika fyllningar

Förr var tunnbröd en ätbar tallrik med en massa gott på.

Visste du att tunnbröd förr var en ätbar tallrik som man lade potatis, kött och fisk ovanpå!


Kycklingfyllning:
1 grillad eller stekt kyckling
1 röd lök
1 burk Crème Fraiche
2 msk majonnäs
2 msk senap
svartpeppar

Gör så här:
Bena ut kycklingen och skär den i små bitar. Hacka löken. Blanda Crème Fraiche, senap och majonnäs med kycklingen och löken. Dela ett tunnbröd i två delar. Bred på kycklingröran och rulla ihop.

Laxfyllning:
150 g rökt eller gravad lax
2 msk majonnäs
1 burk Crème Fraiche
dill
1 liten burk röd rom
citronpeppar

Gör så här:
Skär laxen i mindre bitar och blanda med Crème Fraiche, majonnäs och dill. Smaksätt med citronpeppar och rör ner rommen. Bred på halva tunnbröd och rulla ihop.

Kontakta oss!

Mejl: info@ostgotamat.se

Postadress:
Östgötamat ekonomisk förening
Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster

Org.nr: 769605-3698
Bg.nr: 5257-0389