4 personer
400 g rökt fisk (lax, sik, böckling eller annan rökt fisk)
4 stora kokta potatisar
2 dl lättcrème fraiche
4 msk majonnäs
Till garnering
1 bit purjolök
100 g lax - eller sikrom
2 hårdkokta ägg
dill
Så här gör du
Skär potatisen i tärningar. Tag bort skinn och ben från fisken och dela den i småbitar. Rör ihop crème fraiche och majonnäs och smaksätt med salt och peppar. Blanda i potatisen.
Lägg försiktigt i den rökta fisken men spara några fina bitar till garnering.
Lägg upp på fat, garnera med äggklyftor, purjolök och dill och toppa till sist med rommen.
Cookie | Varaktighet | Beskrivning |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Mejl: info@ostgotamat.se
Postadress:
Östgötamat ekonomisk förening
Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster
Org.nr: 769605-3698
Bg.nr: 5257-0389