Götas lilla vandringspaket

Att vandra längs Göta kanal på våren och sommaren är en fantastisk upplevelse! Sov och ät gott på klassiska Göta Hotell och njut av deras goda matsäckspaket.

Vandra längs Göta kanal, det är en fantastiskt fin vandringsväg på de gamla dragvägarna med mycket att uppleva! Vi ser till att ni får en härlig vistelse och förser er med både god mat, goda råd och tips om vad som inte bör missas under ert besök! Välkommen att njuta av de sköna omgivningarna kring Göta Hotell !

Dag 1
Dyk upp på hotellet på förmiddagen och lämna in era väskor i receptionen. Götas goda matsäckspaket packas ned i ryggsäcken och sedan kan ni ge er iväg på ert äventyr. Sträckan Borensberg-Berg är ca 2 mil, men ni går så långt ni vill och vänder sedan tillbaka eller åker med lokalbuss (Östgötatrafiken). Tillbaka på hotellet finns tid för avkoppling och något gott att dricka på terrassen med utsikt över kanalen. En god 3-rätters middag avnjuts innan det är dags att krypa till kojs!

Dag 2
Nästa dag efter frukost hinner ni med ett besök på Götas Prylbod och det lokala musteriet med stor gårdsbutik, Brunneby Musteri där ni har 10% rabatt.

I paketet ingår:
Hotellövernattning på Göta Hotell i dubbelrum med frukost
1 matsäckspaket ( ta med egen termos och ryggsäck)
3-rätters middag exklusive dryck på Göta Hotell
10% på Brunneby Musteri
10% på Götas Prylbod

För information och bokning:
Tel: 0141-20 99 00
Mail: info@sveciatravels.se
www.sveciatravels.se

Kontakta oss!

Mejl: info@ostgotamat.se

Postadress:
Östgötamat ekonomisk förening
Klustervägen 11
585 76 Vreta Kloster

Org.nr: 769605-3698
Bg.nr: 5257-0389