Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig

Vinnare i Unga Ekokockar - Dackeskolan

?Ett laddat team med lagkänsla. Grym mise en place med tekniker som imponerar. Ett personligt och väl sammanhållet formspråk som visar lekfull elegans i säsongskänsla. En helhet som andas ekologi och en smakupplevelse där vi alla vill ha mer.?

 

 

?Ett laddat team med lagkänsla. Grym mise en place med tekniker som imponerar. Ett personligt och väl sammanhållet formspråk som visar lekfull elegans i säsongskänsla. En helhet som andas ekologi och en smakupplevelse där vi alla vill ha mer.?

 

Vinnande meny:

 

 

?Grönsakslandet?

Syrade betor med Dijon- och pepparrotscremé, bräserad morot
 på en ört- och ostbotten med fänkålskrisp.

 

?Lamm i klöverhage?
Dillstekt lammstek med sötsyrlig lammsky, mousselinefärs med rostad lök,
pepparglaserade rotfrukter och rotselleri- och mandelpotatispuré

 

?På en äppelkvist?

Äppelkaka med hasselnötter, honung - och kardemummaparfait,
 rödvinskokta äpplen, havrecrunch och chokladganache

 

Mjölby Gymnasium Dackeskolan

Tävlande

Jonna Gustafsson               Emelie Sandberg                Frida Forsén

 

Kontaktlärare: Katarina Westlund

 

Vinnare i Unga Ekokockar - Dackeskolan

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.