Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig

ÖstgötaDagarnas Landsbygdsstipendiat 2010

I samband med ÖstgötaDagarna utses varje år en landsbygdsstipendiat som får ta emot ett stipendium på 10 000 kronor under invigningen av ÖstgötaDagarna. 2010 års landsbygdsstipendiater är Niclas och Anneli Nordqvist, Vikbolandsstruts.

I samband med ÖstgötaDagarna utses varje år en landsbygdsstipendiat som får ta emot ett stipendium på 10 000 kronor under invigningen av ÖstgötaDagarna.

2010 års landsbygdsstipendiater är Niclas och Anneli Nordqvist, Vikbolandsstruts med motiveringen att de med stort engagemang, nytänk, professionalism och entreprenörsanda har skapat en modern verksamhet inom strutsuppfödning. Niclas och Annelis familjeföretag har på kort tid blivit ett populärt besöksmål som fått betydelse för hela bygden. Verksamheten, som lockar ett stort antal besökare både enskilda och grupper, genomsyras av en genomtänkt servicekänsla och gästfrihet. På strutsfarmen kan besökarna på nära håll möta strutsar, gå på visning, konferera, inta lunch eller middag med provsmak av strutsskött samt handla strutsprodukter i gårdsbutiken.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.