Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig
17 JANUARI, 2017

Överenskommelse om målen för den svenska livsmedelsstrategin

För att få en sammanhållen politik för hela livsmedelskedjan har regeringen tillsammans med Moderaterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna kommit överens om de långsiktiga målen för den nationella livsmedelsstrategin.

2 MAJ, 2012

Östgötska hertiginnan prinsessan Estelles egen bakelse

Den bakades. Den smakades. Den bejakades. Får vi presentera den östgötska hertiginnan prinsessan Estelles egen bakelse.   Lanemos Konditori i Linköping tog hem segern genom Julia Thörns skapande av bakelse.

24 OKTOBER, 2011

Vinnare i Unga Ekokockar - Dackeskolan

?Ett laddat team med lagkänsla. Grym mise en place med tekniker som imponerar. Ett personligt och väl sammanhållet formspråk som visar lekfull elegans i säsongskänsla. En helhet som andas ekologi och en smakupplevelse där vi alla vill ha mer.?

17 OKTOBER, 2011

Segraren i Årets Östgötakock 2011

Segraren i Årets Östgötakock 2011 heter Niklas Hellsing från Gryts Varv.

13 JULI, 2011

Matinspirerade paketerbjudanden

Smaka på Östergötland

15 APRIL, 2011

Dackeskolans Sandra Gombas har gått till finali Årets kockelev 2011

Över 65 bidrag har kommit in till Årets kockelev och Sandra Gombas från Dackeskolan kom på en hedrande 3:e plats!

28 MARS, 2011

Årets Valdemarsviksrätt 2011 utsedd

Klasborgsgubbens strömmingsflundror blev årets Valdemarsviksrätt 2011.

9 FEBRUARI, 2011

Dackeskolan tog hem SM-guld för kockelever i Åre

Liten skola med STORA framgångar, helt otroligt!!!

15 OKTOBER, 2010

Östgöta Mjölk - bästa marknadsförare i Sverige

Utmärkelsen Årets Marknadsförare delades ut av Sveriges Marknadsförbund vid Tendensdagen som hölls i Stockholm idag. Årets pris gick till Östgöta Mjölk.

11 OKTOBER, 2010

Smaka på Östgötamat 2010 - en folkfest med "härproducerad" mat

För fjärde året i rad samlades östgötska matproducenter, restauranger och matintresserade för att provsmaka, debattera, handla och njuta av östgötska delikatesser. Aldrig har väl maten varit så aktuell som nu och intresset av vad vi stoppar i oss så stort.