Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig
emelie-130.jpg

Emelie Johansson

Årets Östgötakock 2012

Emelie har aldrig tvivlat på sitt yrkesval, men heller aldrig haft en direkt anledning till att hon valde det.Yrkesområdet är ju brett och tröttnar man på ett ställe eller en typ av arbete finns det hundra andra vägar att gå säger hon glatt.


Att jobba som kock handlar om kreativitet och vilket är utmanande, man möter nya uppgifter varje dag och det är det som gör arbetet så spännande. Man blir aldrig fullärd inom matbranschen och det är härligt att veta att varje dag väntar med ny kunskap, fortsätter hon med entusiasm.

Att man alltid jobbar för att gästerna ska bli nöjda är tufft, men egentligen hela det roliga. Att få bekräftelse för det man gör och att få veta att det var mödan värt. Mat kan bli så rätt, men också lätt så fel. Att samla alla perfekta råvaror med ett bra handlag, bra redskap, tid, smak, doft - ja alla våra sinnen, det är matlagning avslutar hon.

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.