Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig
Rimforsa Strand - paket.jpg

Sommar på Strand 28/6 - 13/8 2017

Välkommen till Rimforsa Strand och våra sommarpaket. I trädgården finns det gott om plats för aktiviteter och vid sjön ligger roddbåten, kanoter och bryggor för båt och bad. Café, butik och restaurang öppet alla dagar kl 11.00 - 21.30.

GRILLPAKET   fr 1 050 kr – 1 250 kr / person     
Kom och njut av våra kockars uppskattade grillbuffé, ta ett Strandbastubad med kvällsdopp i sjön, vakna sedan till soluppgången och njut av vår vackra utsikt även till frukosten. Grillbuffén står uppdukad från 18.00 varje onsdag  I priset ingår: Grillbuffé med dessert och kaffe/te, Strandbastubad med badhandduk, juice och snacks, logi i delat rum samt frukostbuffé. 


SOMMARPAKET  fr 1 050 kr – 1 250 / person    
Njut av svensk sommar när den är som bäst och låt oss få skämma bort dig i vår härliga miljö. Här finns brygga för båt och bad, café, restaurang och liten butik för den shoppingsugne. Runt om i Kinda finns härliga upplevelser för såväl kropp som själ. I priset ingår: 2-rätters middag med kaffe/te, Strandbastubad med badhandduk, juice och snacks samt logi i delat rum samt frukostbuffé. 


KAJAKPAKET   fr 1 350 kr–1 550 kr / person    
Under sommaren har vi ett samarbete med Linköping Kajak som lägger några av sina kajaker vid vår brygga. Boka kajakpaket och njut av en härlig paddling i sjösystemet; Åsunden, Järnlunden, Ämmern och Kinda Kanal. På kvällen äter ni en god middag och tar ett Strandbastubad. Givetvis finns det möjlighet att köpa till matpaket att ta med ut på turen.   I priset ingår: 1 dags kajakhyra, Strandbastubad med badhandduk, juice och snacks,  2-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé.  


STRANDPAKET – M/S KIND 
Välkommen ombord på M/S Kind. En kryssning utmed Kinda Kanal mellan Rimforsa och Linköping är en tur genom vackra landskap. Njut av en dagstur med god mat och sov sedan gott och ät gott hos oss på Rimforsa Strand
MED MIDDAG  fr 1 620 kr –1 820 kr / person I priset ingår: logi och frukost i delat rum, 2-rätters middag med kaffe/te, Strandbastubad med badhandduk, juice & snacks, båtresa med M/S Kind, lunch och fika ombord på båten samt buss/tåganslutning i samband med båtresan. 
UTAN MIDDAG  fr 1 295 kr – 1 495 kr / person I priset ingår: logi och frukost i delat rum, Strandbastubad med badhandduk, juice & snacks, båtresa med M/S Kind, lunch och fika ombord på båten samt buss-/tåganslutning i samband med båtresan. 


SKÄRGÅRDSKRYSS  fr 1 350 kr – 1 550 kr / person    
Njut av Rimforsas vackra omgivningar såväl till sjöss som på land. Paketet innehåller en kryssning med M/S Gäddan, ombord avnjuter ni fika. Turerna körs några gånger per vecka, kontakt oss för turlista. I priset ingår: båttur med M/S Gäddan samt fika ombord. Strandbastubad med badhandduk, juice och snacks, 2-rätters middag, logi i delat rum samt frukostbuffé.  


3 FÖR 2 PAKET  fr 1 400 kr – 1 800 kr / person
Bo 3 nätter men betala för två. Ha Rimforsa Strand som din utgångspunkt för sommarens utflyktsmål i Östergötland. Hos oss vaknar du till soluppgången över sjön och här finns café, restaurang, butik och egen brygga för båt och bad.  I priset ingår: logi och frukost i delat rum samt Strandbastubad med badhandduk  


STRANDBASTUBAD  fr 150 kr / person
Vår Strandbastu har två bastuavdelningar, relaxrum med braskamin och härliga bryggdäck. Välj mellan våra olika bastupaket och förhöj din bastuupplevelse. 


För bokning kontakta oss på:
Telefon 0494-792 90  eller  E-post info@rimforsastrand.se
 

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.