Logga in

Logga in
Godare mat - närmare dig
Göta exlusive 2.jpg

Göta exclusive

Boka en fulländad vistelse med boende mat,bubbel och frukost, i ett av våra charmiga rum, med en känsla av klassiskt badhotell, bara 5 steg från Göta kanal!

På rummet kommer det finnas morgonrock och tofflor, som ni kan svepa in er i och bara luta er tillbaka. Om vädret tillåter rekommenderar vi er att sitta en stund på vår balkong med utsikt över Göta kanal. Här sitter ni i klassiska korgmöbler och dricker ett glas bubbel. Kanske föredrar du att läsa en bok eller bara tittar på alla båtar som seglar förbi i 5 knop! På kvällen äter ni en god 3-rätters middag (exklusive dryck). 
Efter en god natt sömn i något av våra historiska rum kommer Ni att serveras en rejäl frukost på engelskt vis, en av våra specialiteter. Alla våra rum har en egen historia och egen stil. Utsikt över Göta kanal eller Motala Ström och den lilla charmiga byn Borensberg. Unna dig hela paketet så planerar vi och förbereder allt och ni har tid att bara vara! Vid incheckning får ni dessutom ett trevligt informationspaket.

I paketet ingår: 

  • 3-rätters middag (exklusive dryck). Boka bord den tid som passar er. 
    Ett glas bubbel innan middagen.
  • Boende i våra mysiga rum med morgonrock och tofflor samt rejäl frukostbuffé

Pris: 1495 sek per person

För bokning - ring oss 0141-20 99 00 eller maila info@gotahotell.se

www.gotahotell.se

Tipsa en vän

Tyckte du att den här sidan var intressant? Här kan du tipsa en vän om den.